UPDATE: NK Pampus gaat niet door

 

UPDATE: NK Pampus gaat niet door

Geplaatst op 19-08-2020  -  Categorie: Algemeen

stoplicht-rood-scaled-e1597911332547

Beste Pampuszeilster en zeilers,

Na zorgvuldig overleg met het bestuur en het WOC van de KWVL, heeft het bestuur van de Pampus klassenorganisatie unaniem besloten dat de organisatie van het NK Pampus 2020 met in achtneming van de huidige wet en regelgeving, die betrekking hebben op het Covid-19 virus, niet kan worden georganiseerd.

Gezien de actuele ontwikkelingen rondom het Corona virus kunnen wij de veiligheid en de gezondheid van de deelnemers en familieleden op de wal niet garanderen. Ervaring leert dat het naleven van de 1,5 meter maatregel op de kant niet of nauwelijks wordt nageleefd.

Als Pampus klassenorganisatie willen wij graag meewerken aan de aanpak van het coronavirus in plaats van het creëren van een omgeving waarbij de kans op verspreiding groot mag worden geacht.

Het bestuur dankt eenieder die zich in de afgelopen maanden met de organisatie van het NK Pampus 2020 heeft beziggehouden.

Wij begrijpen de teleurstelling over het afgelasten van het NK maar hopen op uw begrip voor de genomen beslissing die op grond van moverende redenen door het bestuur is genomen.

2020 kunnen wij voor de zeilerij als een verloren jaar beschouwen. U mag van mij aannemen dat wij als bestuur het komende seizoen er alles aan zullen doen om dit te doen vergeten.

Blijf gezond

Mede namens het bestuur, met vriendelijke groet,

Peter Hoogendam
Voorzitter