Easyweek

 
easyweek-vlag-4-3
easyweek-starttoren-4-3

Midzomer Easyweek 2023 van 14 t/m 18 augustus


Vanaf 2007 wordt jaarlijks een evenement op de KWVL georganiseerd onder de naam "Easyweek". Een Pampus zeilevent dat zich kenmerkt door het woord "easy".

Dear Sailors,

De inschrijving voor de EasyWeek 2023 is geopend! Van 14 t/m 18 augustus verwennen we jullie weer met 5 dagen met mooie wedstrijden en een aantrekkelijk walprogramma in het thema "New England". Schrijf snel in want we hebben slechts voor 50 deelnemers plek. 
Inschrijven voor de EasyWeek kan op de site van de pampusclub. Ook wij werden geconfronteerd met de effecten van inflatie, waardoor het inschrijfgeld op 200 EUR is uitgekomen. Het inschrijfgeld is voor zowel deelname aan wedstrijden als 2 couverts voor diner op donderdag.

We zijn nog druk bezig om het programma tot in de details in te vullen, maar op hoofdlijnen zal het er als volgt uit zien:

  • Naast het zeilen van plassenbanen, is de mogelijkheid om 1 of meerdere boeienbanen te varen in de NOR opgenomen. Op deze manier kunnen we voldoen aan de diverse wensen die zijn geuit op dit vlak en kunnen we, in geval het weer ons tegenzit, toch voldoende wedstrijden varen. 
  • Op dinsdag zullen er " rinks on the lake shore" verzorgd worden, de locatie blijft nog even geheim.
  • Woensdag zal er na de wedstrijd mogelijkheid zijn voor "family racing" op korte baantjes, gestart vanaf de toren. Zet dit vast in de agenda van uw familie; alle supporters en deelnemers kunnen zich na afloop te goed doen aan "beer & burgers".
  • Donderdagavond is het Captains (and crew) dinner, in Newport style; wat Newport style precies inhoudt laten we aan uw eigen inbeeldingsvermogen over (sommigen denken aan cowboylaarzen, baseballpetjes etc, anderen aan rieten hoedjes en gestreken pantalons met gestreken vouw).
  • Vrijdag sluiten we de week af met de prijsuitreiking.

Ook dit jaar zal er weer de mogelijkheid zijn om als "vriend van de EasyWeek" de beschikking te krijgen over exclusieve privileges en merchandising. Hierover binnenkort meer. Mocht u deze informatie niet af willen wachten en zich al direct willen aanmelden dan kan dat hier

Wij verheugen ons op een mooie week in augustus, en hopen dat u dan weer allemaal als deelnemer te kunnen begroeten.

Cheers!


Wilt u zich ook inschrijven voor de Easyweek nieuwsbrief, klik dan hier om uzelf in te schrijven.

easyweek-vlag-4-3
easyweek-starttoren-4-3