Kerstgroet Pampusclub

 

Kerstgroet Pampusclub

Geplaatst op 17-12-2020  -  Categorie: Algemeen

kerstkaart-2020-leden-scaled

Beste Pampus zeilsters en zeilers,

Het bizarre jaar 2020 loopt op z’n einde. Een jaar waarin de wereld door het Corona virus op z’n kop is gezet en de begrippen “anderhalve meter samenleving” en “het nieuwe normaal” aan de dikke van Dale zijn toegevoegd.

Door de door de overheid aangekondigde Lock-down maatregelen die het gevolg zijn van het feit dat het Covid-19 virus wereldwijd nog steeds niet onder controle is heeft het bestuur moeten besluiten om de nieuwjaarsreceptie die gepland stond op zondag 10 januari 2021 geen doorgang kan en mag vinden.

Ook de winterwedstrijden in januari komen te vervallen. Na 19 januari zullen wij als bestuur bekijken hoe de vlag er dan bij hangt en in overleg met het WOC van de KWVL bepalen of er in februari gezeild mag worden.

Bijgaand zend ik u namens het bestuur onze kerstkaart toe en hopen wij dat u dit jaar in kleine (familie)kring prettige feestdagen kunt vieren en 2021 voorspoedig en in goede gezondheid zal verlopen. Ik hoop dat het nieuwe jaar mag brengen wat wij dit jaar zo gemist hebben.
Blijf gezond en tot snel.

Met vriendelijke groet, mede namens het bestuur.

Peter Hoogendam

Voorzitter