Easyweek 2021

 

Easyweek 2021

Geplaatst op 31-05-2021  -  Categorie: Algemeen

Eindelijk komt het zeilseizoen op gang. De zon laat zich weer zien en het ziet er naar uit de covid-maatregelen worden steeds verder versoepeld. Tijd om plannen te maken voor de komende maanden! In die plannen kan de EasyWeek natuurlijk niet ontbreken. Van 16 t/m 20 augustus zal de Easy Week weer plaats vinden. 

easyweek2021

 

De inschrijving voor de EasyWeek gaat op 1 juni om 12:00 uur open. Er kunnen maximaal 50 schepen mee doen; volgorde van inschrijving is bepalend. Indien er meer dan 50 inschrijvingen zijn zal er een wachtlijst worden aangelegd. Inschrijven kan door in te loggen op de website van de Pampusclub en dan in het menu de “inschrijf” optie te kiezen. De inschrijvingskosten bedragen 150 EUR per Pampus; dit is incl. deelname aan het diner op de woensdagavond voor de hele bemanning.

Hoewel de voortekenen op dit moment gunstig zijn, hebben we scenario’s achter de hand in het geval de geldende maatregelen restrictiever zijn dan verwacht (indien dit betekent dat we het maximum aantal deelnemers moeten verminderen, dan zal ook dan volgorde van inschrijving bepalend zijn). 

Klik hier om u in te schrijven (mogelijk vanaf 1 juni 12:00)

Wij hebben er zin en kijken er naar uit om samen met alle zeilers er een mooi evenement van te maken!

 

De EasyWeek commissie